برگزاری جشنواره ها موجب صیانت از آداب و رسوم می شود

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی گفت: آداب و رسوم و داشته‌های تاریخی، فرهنگی و هویتی با برگزاری جشنواره‌ها صیانت خواهند شد. 


مرتضی صفری ۲۹ مهرماه در آیین اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه غذاهای سنتی و محلی که در ارومیه برگزار شد، افزود: دوره بعدی جشنواره غذاهای سنتی و محلی با حضور ۳۱ استان کشور و تیمهای بیشتری از کشورهای همسایه برگزار خواهد شد. 


وی ادامه داد: نیاز امروز جامعه برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌هایی با هدف ایجاد نشاط اجتماعی است. 


صفری با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان اظهار کرد: با پروژه‌های در دست اجرا و رویدادهای گردشگری پیش رو، جهش بزرگی را در گردشگری استان شاهد خواهیم بود.  


وی تصریح کرد: در شهریور ماه امسال ظرفیت هتلهای استان پر بود و آذربایجان‌غربی رتبه ۶ را در بین استانهای پر مسافر کسب کرد. 


غلامحسین عماری، فرماندار ارومیه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان گفت:آذربایجان‌غربی تنها استانی است که با ۳ کشور همسایه است و از چالدران تا تکاب دارای ظرفیتهای ویژه ای است که باید معرفی شوند.


رضا حیدری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم با اشاره به حضور مهمانان از استانهای مختلف و دو کشور ترکیه و آذربایجان در سومین جشنواره غذاهای سنتی و محلی گفت: علاوه بر برپایی نمایشگاه، غذاهای مختلف ایرانی و خارجی در این جشنواره که از ۲۵ مهر آغاز شده بود آموزش داده شد و امروز نیز در اختتامیه این جشنواره، از نفرات برتر تجلیل خواهد شد. 


وی ادامه داد: تاکنون۲۰ نوع غذای استان ثبت ملی شده و امکان ثبت غذاهای بیشتری نیز  با توجه به تنوع غذایی بالایی که استان دارد، وجود دارد. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *