طرز تهیه پای سیب فرانسوی یک دسر سبک و خوشمزه

کیک پای سیب در همه قنادی‌های پیدا می‌شود؛ «ایرنا زندگی» به شما توصیه می‌کند خودتان درست کنید؛ زیرا شکر کیک قابل کنترل و تازه‌تر از کیک‌های شیرینی فروشی است، می‌توانید جوری بپزید که دل‌تان را نزند.


در بین کیک‌ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می‌توانیم برای مهمانان عید هم حاضر کنیم و با چای یا دیگر نوشیدنی‌های گرم سرو کنیم.


مواد مورد نیاز



طرز تهیه و دستور پخت:


۱. فر را به حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد  یا  ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.


۲. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بزارید.


۳. سیب‌های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب ماکروویو باشه بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو بگذارید.


۴. در یک کاسه متوسط ۱ پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.


۵. در یک کاسه بزرگ ۱ پیمانه شیر٬ ۱ پیمانه روغن و ۱ عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.


۶. یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید.


۷. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.


۸. سیب های ماکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.


۹. مایع مخلوط با سیب را در قالب ریخته٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید.


۱۰. حالا آن پیمانه کنار کذاشته شده را با ۲ قاشق‌ غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.


۱۱. در نهایت یک قاشق‌ غذا خوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت و پانزده‌ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی.


۱۲. بعد از پخت بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی دوره کیک را از قالب جدا کرده و کنار گذاشته تا به مدت ۲ یا ۳ ساعت کیک سرد شود.


۱۳. قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.



در این زمینه بخوانید:



ما می‌توانیم سوسیس خانگی درست کنیم و خیالمان راحت باشد که داریم یک غذای فست‌فودی سالم می‌خوریم.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *