امروزه بسیاری از رستوران ها و کافه ها از غذاهای دیزی برای تهیه دیزی استفاده می کنند. به همین ترتیب ، اکثر مردم از روش مشابهی برای ساخت دیزی استفاده می کنند. خرید ظرف دیزی به تناسب بیشتر غذا کمک می کند ، که باعث می شود غذا عطر ، طعم و لعاب بیشتری داشته باشد. جالب است بدانید که دیزی فقط برای پخت غذاهای آبکی مانند آبگوشت ، خورش و سوپ است و برای غذاهای خشک استفاده نمی شود.
این نوع پخت در سنگ یا فاینس نشان می دهد که این روشها در زمان های قدیم برای پخت و پز استفاده می شده است. به دلیل پخت و پز ، امکان سوزاندن غذا وجود ندارد زیرا زمان پخت کامل آن زمان زیادی می برد. در کنار ظروف تفلون و مسی که غذاها را خیلی سریع آماده می کنند ، این نوع ظروف برای تهیه غذا به زمان بیشتری نیاز دارند. اگر می خواهید یک ظرف دیزی بخرید ، با ما همراه باشید.
انواع گل مروارید چیست؟
خوردن آبگوشت در غذاهای دیزی از دیرباز بسیار رایج بوده است و یکی از بهترین و پرطرفدارترین روش های تهیه آبگوشت ، استفاده از انواع دیزی است که در زیر نام آنها را می بریم.
1) دیزی سنگی: خرید دیزی سنگی بهترین انتخاب برای کسانی است که عاشق طمع غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی مانند خورشت ، آبگوشت و خورش هستند ، این نوع دیزی نسوز است و می تواند غذای شما را برای چند ساعت گرم کند. آنها همچنین نچسب هستند و قابلیت حکاکی دارند ، به همین دلیل خرید سنگ دیزی عالی است و قیمت سنگ دیزی از سایر مصالح بالاتر است.
2) سرامیک از گل مروارید: استفاده از سرامیک به بدن آسیبی نمی رساند و چون از خاک ، گل و مواد کاملاً طبیعی ساخته شده است ، طعم غذا در آنها طبیعی است و برای گرم شدن آب گوشت بسیار مناسب است. به آرامی و حرارت را به کل ظرف برسانید و غذا به آرامی بپزد.
3) گل مروارید چدنی: آنها از جدیدترین انواع گل مروارید هستند که مقاومت بالایی دارند و به طور طبیعی نچسب هستند ، بنابراین برای بدن مضر نیستند ، اما طبیعتاً آنها مرواریدهای دو دسته قبلی نیستند. از آنجا که نقطه جوش ظروف چدنی بیشتر از غذاهای دیگر است ، این باعث می شود که غذا به آرامی و مناسب بپزد ، اما به طور کلی آنها جزء بهترین گل های مروارید هستند و ارزش خرید دارند.
نکاتی برای خرید ظرف دیزی
دیزی هیچ ماده سمی یا خطرناکی را وارد غذا نمی کند و این باعث می شود که سلامت غذا در حین پخت تغییر نکند و ارزش غذا حفظ شود. اگر ظروف دیزی انواع مختلف به هیچ وجه مضر نباشند و بتوانید سالها با خیال راحت آن را ذخیره کنید ، اکثر ظروف دیگر ممکن است پس از پایان عمر مفیدشان حاوی سموم یا مواد سرطان زا باشند. و از آن برای پخت و پز استفاده کنید. با توجه به ویژگی های مثبت این ظروف ، نکات مربوط به خرید آن را بیان می کنیم:
طرحی را انتخاب کنید که دارای چرخ گوشت باشد ، زیرا هنگام ضربه زدن به دیزی ، از آنجا که با ظرف همگن است ، احتمال شکستن آن به حداقل می رسد.
یک طرح با دسته انتخاب کنید. حرکت دیزی با دسته بسیار راحت تر از بشقاب بدون دسته است.
جنس آن سرامیک ، سنگ ، الکل و تفلون است. استفاده از سرامیک و سنگ ترجیح داده می شود و همچنین روش آشپزی سنتی تری دارد.
قبل از خرید به ظرفیت پخت مواد اولیه فکر کنید. غذاها را می توان به صورت تک ، دو نفره یا خانوادگی تهیه کرد.
هنگام خرید وزن آن را به خوبی بررسی کنید ، اما بهتر است وزن کمتری برای خرید انتخاب کنید ، زیرا جابجایی راحت تر است.
اگر می خواهید آن را با ماشین ظرفشویی بشویید ، هنگام خرید حتماً از فروشنده بخرید ، زیرا اکثر طرح ها و مواد این ویژگی را ندارند و با دست قابل شستشو هستند.
با دقت بررسی کنید که ظرف دیزی سالم است و هنگام خرید ترک نمی خورد ، زیرا اگر در معرض حرارت مستقیم قرار گیرد ، می شکند.
طرح هایی با درپوش انتخاب بهتری برای خرید و جلوگیری از افتادن چیزی در ظرف است.
سهولت شستشو را در نظر بگیرید ، زیرا در تماس مستقیم با غذا است.
اگر بعد از خرید متوجه شدید که ظرف شما شکسته است ، از آن استفاده نکنید ، زیرا پوشش روی ظرف حاوی مواد سمی است که می تواند به غذا منتقل شود.
خلاصه:
پختن غذاهایی مانند آبگوشت ، خورش و سوپ دیزی قدیمی است. ظروفی که ممکن است کمی طول بکشد تا آماده شوند ، اما ارزش غذایی خود را حفظ کرده و طعم و عطر غذای اصیل را به شما بدهند. با این اوصاف ، در این مقاله نکاتی را برای خرید دیزی تهیه کرده ایم تا در صورت تمایل بتوانید خرید هوشمندانه ای انجام دهید.